Werkwijze

1: Wat is jouw droomauto?

De eerste stap is het beslissen waarnaar je op zoek bent. Heb je specifieke wensen? Of heb je een passende auto gevonden in het buitenland? Vertel het ons! 

2: Prijs in kaart brengen

Wij gaan na het eerste contact ons huiswerk maken! We gaan voor jou opzoek naar de geschikte auto. Zodra we die hebben gevinden maken we een passend voorstel.

De prijs is op basis van de volgende kosten:

  • Vraagprijs van het voertuig
  • BPM
  • BTW
  • Eventuele invoerrechten
  • Eventuele Douane/inklaringskosten
  • Transportkosten (Verschepen, transporteren, havenkosten)
  • Eventuele typegoedkeuring
  • RDW keuringskosten
  • Garantie van Autogarantie.nl

ImportTotaal.nl verzorgt scherpe lease oplossingen. Kortom; alles onder één dak! 

3: De aankoop en import

Je weet nu precies wat jouw nieuwe auto (maandelijks) gaat kosten! ImportTotaal.nl koopt het voertuig in, zorgt voor transport naar Nederland en voorziet het voertuig van alle gemaakte afspraken en uiteraard het nieuwe Nederlandse kenteken.

De kracht van ImportTotaal.nl is dat communicatie centraal staat. Door flexibel en snel contact via Whatsapp ben je altijd op de hoogte wat de status van jouw nieuwe auto is.

Veel gestelde vragen

De levertijd is vaak afhankelijk van jouw wensen. Normaal gesproken duurt het 3 tot 4 weken, het voertuig wordt voor aflevering geïnspecteerd, getransporteerd en vervolgens voorzien van een nieuw Nederlands kenteken en APK. Zoek je een zeer specifieke auto kan het doorgaans iets langer duren, maar dan nog is het afhankelijk van het aanbod in de markt.

Wat je zelf prettig vindt! Je bent van harte welkom om de auto bij ImportTotaal.nl in Oss op te halen, of hij kan tegen een kleine meerprijs bij je thuis, of op het werk afgeleverd worden.

De betaling mag je doen voordat de auto afgeleverd wordt. Doordat je goed op de hoogte word gehouden door Ward of Ralph ben je er ook tijdig van op de hoogte wanneer deze gaat plaats vinden.

Zodra je akkoord hebt gegeven vragen we je een aanbetaling te doen. Dit is altijd 20% van de aanschafprijs. Bij lease vragen we je de contracten te ondertekenen.

Jonge auto’s vallen in veel gevallen nog in de fabrieksgarantie, daarbij sluiten wij een garantieverzekering af bij Autogarantie.nl.

Klik hier voor meer informatie!

Jazeker kun je jouw huidige auto inruilen bij ImportTotaal.nl! Neem hier contact voor op met Ralph!

Jazeker kun je jouw nieuwe auto lease bij ImportTotaal.nl! Leasen is een échte kwestie van maatwerk. Wij nemen graag de tijd om voor jou de ideale lease constructie te regelen.

Neem hiervoor contact op met ward!

De occasions staan in het buitenland, dat kan het moeilijker maken. Mocht je het graag willen zou je desgewenst de buitenlandse dealer bezoeken. Wi assisteren bij het maken van een afspraak.